Kolejny nabór na stanowisko redaktora Polskiego Serwisu Pożarniczego powoli dobiega końca. Pora na jego podsumowanie oraz przedstawienie Państwu nowych twarzy w naszym redakcyjnym zespole.

Planując nabór wraz z innymi członkami zarządu serwisu chcieliśmy osiągnąć cel zdobycia przynajmniej dwóch mobilnych redaktorów. Zdobyliśmy trzech, a czy mobilnych? Czas pokaże…&

Do prowadzącego nabór zgłosiły się cztery osoby. W trosce o to, aby materiały pisane dla Was były na dobrym poziomie, czekała na nich procedura kwalifikacyjna. Trzech kandydatów przeszło ją pozytywnie i zostali Oni przyjęci do grona naszych redaktorów. Póki co, do końca sierpnia mają pokazać to co potrafią. Jeśli spiszą się pozytywnie oraz udowodnią, że zależy im na kształtowaniu dobrego wizerunku serwisu, we wrześniu ich nazwiska zostaną oficjalnie wpisane do działu „redakcja” oraz otrzymają służbowe e-maile.

Oto trzy osoby, które rozpoczęły pracę w redakcji:&

– Agnieszka Chlebda, nick – agusiaczek

– Bartosz Meler, nick – meli

– Emil Kozłowski, nick – [email protected]

Nowe osoby zajmą się dodawaniem newsów oraz pomogą w prowadzeniu działów, które odpowiadają im najbardziej.&

W imieniu zarządu serwisu nowym redaktorom życzę wielu sukcesów oraz czerpania satysfakcji z tego co robią.

Mam nadzieję, że osoby te zostaną z nami na długo, a Wy – czytelnicy , będziecie zadowoleni z materiałów autorstwa nowych redaktorów.

o autorze